Altele

Acuzații de hărțuire sexuală la CM de Înot din Coreea de Sud! Un sportiv nu poate părăsi țara: „Am atins fundul unei dansatoare”

FOTO: Tamas Kenderesi // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Roxana Fleşeru  —  luni, 29 iulie 2019

Înotătorul maghiar Tamas Kenderesi, care a participat la CM de la Gwangju, nu poate părăsi Coreea de Sud, după ce a fost acuzat de hărțuire de o dansatoare într-un club.

Campionatele Mondiale de natație de la Gwangju s-au încheiat, însă nu recordurile au fost cele au atras atenția în ultimele zile ale întrecerii. Înotătorul maghiar Tamas Kenderesi a fost arestat, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală de o dansatoare dintr-un club de noapte din oraș.

Ungurul în vârstă de 22 de ani a admis că a luat contact cu cea care îl acuză, dar neagă că ar fi agresat-o în vreun fel. „După ce m-am întors de la toaletă, mă îndreptam spre ringul de dans am atins fundul unei dansatoare. Nici măcar nu m-am oprit în dreptul ei, doar am făcut un gest nechibzuit, care probabil a înfuriat-o. Realizând acum ce am făcut am cooperat pe tot parcursul anchetei, regret și îmi cer scuze, dar neg faptul că am agresat-o în vreun fel”, a spus el într-o declarație.

Kenderesi, a fost eliberat între timp, dar nu poate părăsi Coreea de Sud în următoarele zece zile. Arestarea lui, care concurează în probele de fluture, a venit la o zi după ce un balcon dintr-un club de noapte din Gwangju s-a prăbușit și a ucis doi localnici, rănind și câțiva sportivi care participau la Campionatele Mondiale. 

2016e anul în care Tamas Kenderesi a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice, în proba de 200 m fluture 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.