Liga 1

DINAMO // EXCLUSIV Chivulete senior se implică în scandalul etapei: „Nu sunt cuvintele lui Prunea. I s-au sugerat!”

Andrei Chivulete a dictat penalty-ul din care CFR a învins-o pe Dinamo. Imediat, a devenit ținta criticilor lui Florin Prunea

Articol de Eduard Apostol, Aurelian Botezatu  —  luni, 29 iulie 2019

CFR CLUJ - DINAMO 1-0 // Contactat de GSP.ro, Florin Chivulete, tatăl lui Andrei Chivulete, și el fost arbitru internațional, a acuzat o diversiune după scandalul născut după prestația fiului său.

„Eu sunt foarte sigur că nu sunt cuvintele lui Prunea, ci i-au fost sugerate de altcineva, care se ocupă foarte des cu diversiuni. El a sunat pe cineva să se lămurească în privința fazelor controversate și acela i-a spus să ceară scoaterea băiatului meu din arbitraj.

E o idee sugerată «pe genunchi», cum se spune. Eu îl înțeleg și pe Prunea, e supărat, dar, repet, nu cred că sunt cuvintele lui”, a spus Florin Chivulete pentru GSP.ro.

Chivulete senior a comentat și reacția lui Ion Crăciunescu, cel care a spus că n-ar fi dictat penalty la faza incriminată: „Dânsul nu dădea penalty pentru că vorbim de generații diferite. Acum sunt alte reguli, s-au operat modificări radicale la hențuri. Nu vreau să spun că nu e la curent cu ele, dar se mai greșește. Crăciunescu a fost un mare arbitru, a condus și-o finală de Ligă”.

Citește și:

Florin Prunea, încă un atac la Chivulete: „Sunt imagini de cascadorii râsului la penalty-ul lui CFR!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.