Liga 1

EXCLUSIV Dorinel Munteanu, în pole-position să ajungă la Dinamo » Detalii de ultim moment din „vulcanul” din Ștefan cel Mare: când se decide totul

Dorinel Munteanu e la un pas de o nouă venire la Dinamo // foto: Raed Krishan

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 29 iulie 2019

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere din cauza startului dezastruos de sezon, unul cu trei înfrângeri la rând. În absența lui Eugen Neagoe, conducătorii s-au orientat către Dorinel Munteanu, 51 de ani. 

Marți e ziua decisivă în birourile de la RIN. Șefii de la Dinamo au pistonat varianta Dorinel Munteanu în ultimele zile, antrenor care e acum în pole-position pentru a prelua echipa.

Liber de contract de câteva luni, „Munti” e pe placul oficialilor, care urmează să poarte mâine negocieri cu Dorinel.

Dorinel Munteanu a mai antrenat-o pe Dinamo în 2012, între noiembrie și decembrie, dar a părăsit echipa după doar o lună și jumătate, pentru că tehnicianul primise o ofertă din Germania. Antrenorul e liber de contract după despărțirea de Chiajna, din ianuarie.

Discuțiile cu Moldovan, împotmolite

Primul pe lista oficialilor dinamoviști a fost Viorel Moldovan, 47 de ani, tehnicianul care a promovat-o pe Chindia Târgoviște în Liga 1. Doar că acesta e blocat de conducere, care nu vrea să-l lase prea ușor să plece.

Oficialii echipei i-au setat lui Moldovan o clauză de 100.000 de euro, pe care șefii de la Dinamo refuză s-o plătească. Astfel, tratativele au intrat într-un „ punct mort” și au șanse minime să mai continue. 

Vezi și:

DINAMO // Noi dimensiuni ale RUȘINII: de când n-au mai înscris „câinii” în Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.