Liga 1

FCSB - BOTOȘANI 0-2 // Valeriu Iftime dezvăluie dialogul purtat cu antrenorul Marius Croitoru: „Nea Valeriu, le dau cu terenul în cap în prima repriză! Nu o să vadă mingea!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 29 July 2019

FC Botoșani a învins FCSB cu 2-0 (Andronic '18, Ongenda '41). Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, laudă modul în care Marius Croitoru a construit echipa.

„Andrei Chindriș nu poate fi scos din echipă! E colosal! O să vedeți cum va juca mai departe. Chindriș și Denis Haruț sunt copii de copii, cu bacul luat, cuminți. Ambii sunt jucători U21 în apărare. Mai avem unul și în atac, dar el e un pic mai rebel (n.r. Andronic).

Totul e meritul lui Croitoru. Marius e cel care de un an de zile s-a ocupat de partea de scouting. Când i-am zis că îl pun antrenor, din 100 de oameni, 99 nu au crezut până la capăt. Am crezut în el. Nu pot să zic acum că e deja mare antrenor, dar echipa joacă frumos! A găsit și poziția lui Ongenda, un merit imens.

Astăzi, înaintea meciului, Marius mi-a spus: «Nea Valeriu, le dau cu terenul în cap în prima repriză! Nu o să vadă mingea!». Mi-a spus strategia corectă, cine pe cine blochează”, a declarat Valeriu Iftime la TV Digi Sport.

Miron rămâne la Botoșani

Imediat după meciul din această seară, Gigi Becali a declarat că îl dorește pe Andrei Miron, fundașul central al moldovenilor. Iftime exclude această variantă: „Miron nu poate pleca acum. Singurul care putea e Soiledis. M-a sunat băiatul și m-a întrebat dacă poate pleca în cazul unei oferte. Am jucători în locul lui. Vrea să fie aproape de Capitală, ca să meargă mai ușor spre casă, la Atena”.

„Am jucat cu Dinamo Kiev în cantonament vara trecută. Îi auzeam pe toți cum spuneau că suntem prea agresivi, o echipă care nu îi lasă deloc să joace”
Valeriu Iftime

Vezi aici cronica meciului FCSB - FC Botoșani 0-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.