Liga 1

GSP LIVE // EXCLUSIV VIDEO Marian Lupu, prima reacție după ce a fost dat afară de Gigi Becali: „Era de așteptat ca Man să se accidenteze”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 iulie 2019

Preparatorul fizic Marian Lupu (48 de ani) a fost dat afară de Gigi Becali la FCSB înaintea meciului cu FC Botoșani (0-2), fiind considerat vinovat pentru numărul mare de jucători accidentați din lotul roș-albaștrilor.

Contactat azi de producătorul emisiunii GSP LIVE, Marian Lupu a refuzat să intre în direct și a spus doar că „Era de așteptat ca Dennis Man să se accidenteze”. Ulterior, acesta a revenit și a explicat de ce refuză dialogul: „Încă nu mi-am încheiat legal contractul cu FCSB. Voi vorbi după aceea”.

 

 

„Simt că nu sunt eu. Simt că s-a acumulat oboseala” Dennis Man, după FCSB - Alashkert 3-0 


Marian Lupu

Dennis Man, 20 de ani, s-a accidentat în minutul 14 al meciului FCSB - FC Botoșani, 0-2, iar primul diagnostic este ruptură musculară la coapsa stângă. El devine al 8-lea accidentat, după Gnohere, Momcilovici, Moruțan, Pintilii, Nedelcu, Mihai Roman I și Hora.

Dennis Man fără vacanță

Dennis Man este unul dintre cei mai utilizați jucători de la FCSB în sezonul trecut. Acesta a bifat 39 de meciuri în toate competițiile, totalizând 3.140 de minute. După finalul Ligii 1, Man a mers la naționala de seniori a României, jucând pe 10 iunie contra Maltei.

Ulterior, a trecut la lotul U21, unde a jucat 241 de minute în trei meciuri la EURO 2019. Ultima partidă la „tricolori” a fost pe 27 iunie, iar pe 11 iulie a început noul sezon și a jucat în tricoul FCSB în meciul cu Milsami Orhei.

Apărat de Vivi Răchită

Valeriu Răchită, fost jucător la Steaua, a vorbit despre demiterea lui Marian Lupu și l-a apărat pe acesta, spunând că nu el e de vină pentru accidentări.

„Eu am lucrat cu Marian Lupu, la Steaua, cu Piţurcă. La FCSB cred că se întâmplă lucruri din afara terenului. Cred că fotbaliştii nu sunt profesionişti 100%.

Nu poţi să spui că Marian Lupu este de vină când antrenorul principal face programul de pregătire. Aşa e normal. Preparatorul fizic este membru al staff-ului condus de antrenorul principal. Nu are nicio vină Marian Lupu, îl cunosc foarte bine. S-a găsit un ţap ispăşitor”, a declarat Răchită pentru Prosport. 

Citește și:

Ilie Dumitrescu, necruțător după înfrângerea celor de la FCSB: „Nu mai putem vorbi despre tactică” » A criticat doi jucători

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.