Liga 1

Lukasz Gikiewicz la FCSB! Gigi Becali a găsit atacant de careu: „Vine miercuri”

Lukasz Gikiewicz

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 iulie 2019

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat azi că va face trei transferuri în perioada următoare și că va aduce un atacant polonez, un fundaș dreapta și un fundaș stânga. Vârful despre care a dat indicii ar putea fi Lukasz Gikiewicz, conform surselor GSP.ro. 

„Azi sau mâine iau doi sau trei jucători. Mâine o să vină un atacant polonez, mi l-a propus cineva. O să aduc un fundaş stânga şi dreapta din România. Nu îl ştiţi pe polonez. A vrut Edi Iordănescu să îl ia Gaz Metan, dar nu s-au mai înțeles. Am zis că îl iau eu şi îi fac contract pe performanţă. Are 30 de ani și 1,90 metri. Nu știu cum îl cheamă. Lukasz M cred”, a declarat la Pro X.

Nu e „Lukasz M”, ar putea fi „Lukasz G”

Atacantul care se potrivește descrierii lui Becali este Lukasz Gikiewicz. Vârful de careu are 31 de ani și 1,88 metri. Ultima dată a fost legitimat în Arabia Saudită, la Hajer, dar cel mai probabil și-a terminat înțelegerea acolo.

Polonezul a trecut pe la 19 echipe, printre care Slask Wroclaw, AEL Limassol, Levski Sofia și Al Batin.

„S-a putea să-l aduc pe Soiledis, da. Și pe Pașcanu dacă pot să-l iau, îl iau. De Nooijer nu mai vine, nu mai dau bani pe fotbaliști. Nu-mi garantează nimeni că mă calific în grupele europene dacă dau bani pe jucători” Gigi Becali

225.000 €este cota lui Lukasz Gikiewicz, potrivit transfermarkt

 

L-a vrut Dinamo

În 2015, Lukasz Gikiewicz a fost chemat la Dinamo, dar a refuzat. „ M-au sunat câțiva intermediari ca să mă cheme. Au insistat să-mi trimită oferta de mai multe ori, dar eu i-am refuzat. Am avut probleme financiare la ultima echipă și vreau sa evit asta în viitor. Mi-ar plăcea să joc la o echipă care participă în cupele europene, nu aș exclude România”, a declarat Gikiewicz la TV Digi Sport.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.