Liga 2

Luceafărul Oradea se retrage din Liga 2, cu patru zile înainte de startul noului sezon

FOTO: Facebook Luceafărul Oradea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 iulie 2019

Luceafărul Oradea a anunțat că nu va lua startul noii ediții de campionat din Liga 2, din cauza problemelor financiare. Astfel, va reveni ACS Energeticianul.

Lucia Vladimirescu, președintele clubului bihorean, a oferit detalii despre această decizie și a anunțat că echipa va continua în Liga 3.

„După doi ani în care am finanţat Luceafărul, am decis să retragem echipa din Liga 2, din cauza faptului că nu am mai avut resurse financiare suficiente. În 2017 am preluat un club aproape desfiinţat, i-am asigurat finanţarea şi ne-am clasat în fiecare an pe locul 8. Nu am plecat până acum pentru că am tot sperat ca autorităţile locale să vină alături de noi, pentru că nu e uşor să susţii o echipă în Liga 2. În toată această perioadă am depus adrese la Consiliul Local şi la Consiliul Judeţean. Am sperat, am aşteptat, însă nu ne-au oferit niciun sprijin. Când am dorit să jucăm aul trecut cu Astra în Cupa României pe Stadionul Iuliu Bodola am fost refuzaţi. Echipa Luceafărul va continua în Liga a III-a la Sânmartin, iar jucătorilor care doresc le-am oferit posibilitatea să continue în eşalonul doi”, a spus Lucia Vladimirescu, potrivit bihon.ro.

Luceafărul Oradea ar fi jucat în prima etapă pe teren propriu, contra celor de la Sportul Snagov, la Drobeta Turnu Severin.

În locul orădenilor ar putea intra ACS Energeticianul, prima echipă aflată sub linia roșie în sezonul trecut.

Hotărârea va fi luată oficial în următoarele zile de către Federația Română de Fotbal în cadrul unei ședințe a Comitetului Executiv.

VEZI ȘI:

Lucian Rădulescu este noul preşedinte executiv de la Sportul Snagov

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.