Liga Campionilor

MACCABI TEL AVIV - CFR Cluj 2-2 // Dan Petrescu a prins aripi: „Vrem să rămânem cât mai mult în Liga Campionilor”

FOTO Reuven Schwartz (Yedioth Aharonoth)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 iulie 2019

CFR Cluj a remizat cu Maccabi Tel-Aviv, scor 2-2 (1-0 în tur) în preliminariile Ligii Campionilor și s-a calificat în turul III, unde va juca împotriva celor de la Celtic.

  • Turul cu Celtic Glasgow se joacă pe 7 august, în Gruia, iar returul pe 13 august.
  • Dacă CFR elimină Celtic, mai trebuie să treacă de o adversară, în play-off-ul de calificare pentru grupele Liga Campionilor;

Vezi AICI desfășurarea partidei

La finalul partidei, Dan Petrescu a dat de înțeles că nu se teme de următoarea adversară a CFR-ului și a lăudat prestația elevilor săi din preliminariile Ligii Campionilor.

Vrem să rămânem cât mai mult în Liga Campionilor. Am trecut de două tururi și am făcut-o jucând bine. Și azi am jucat bine în prima repriză și am reușit să marcăm de două ori. Maccabi a preluat controlul în partea a doua. Cred că 2-2 e un rezultat corect. Noi nu avem o echipă tânără, iar asta s-a văzut în repriza a doua. Jucătorii lui Maccabi au avut mai multă prospețime, dar noi am știut cum să ținem de rezultat”, a spus Dan Petrescu, la finalul partidei.

VEZI ȘI:

MACCABI TEL AVIV - CFR Cluj 2-2 // Lucian Goian are încredere în echipa lui Dan Petrescu: „CFR-ul stă mai bine tactic decât Celtic” + Pe cine a remarcat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.