Stranieri

O nouă ofertă pentru George Pușcaș! Inter cere între 8 și 10 milioane de euro

George Pușcaș

Articol de Daniel Scorpie  —  miercuri, 31 iulie 2019

George Pușcaș, 23 de ani, ar putea ajunge în Franța, fiind dorit de St. Ettienie. Acesta s-a întors marţi la antrenamentele lui Antonio Conte, managerul lui Intter, după ce a fost învoit pentru nunta surorii sale şi continuă să primească oferte.

De serviciile atacantului român se interesează acum şi un club din Ligue 1, St. Etienne, care l-a vrut şi în 2015. Inter i-a fixat preţul şi îl vinde numai pentru o sumă între 8 şi 10 milioane de euro.

Cel mai mult s-a apropiat de pretenţiile nerazzurrilor Birmingham, care a licitat la 7 milioane. Numai că ipoteza de a juca în Championship nu-l prea atrage pe golgeterul României la CE 2019 de tineret, ce a cerut timp de gândire, cântărind toate variantele împreună cu agenţii săi, Cătălin Sărmășan, Oscar Damiani şi Crescenzo Cecere.

Inter Milano nu-l va păstra

În ultima lună, alte şapte formaţii l-au trecut pe listă, Empoli, Torino, Fiorentina, ŢSKA Moscova, Hamburg, Spartak Moscova şi CFR Cluj, dar deocamdată negocierile n-au demarat. Sigur e că Puşcaş nu va juca în sezonul viitor la Inter, care încearcă să adune fonduri pentru a-i aduce lui Conte unul sau doi atacanţi de top. 

 9goluri a dat Pușcaș în sezonul trecut din Serie B la Palermo,

Citește și:

VIDEO + FOTO Alt conflict la Real Madrid după a treia înfrângere! Zinedine Zidane anunță furios: „Nimeni nu are locul garantat aici”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.