Liga 2

GSP LIVE // VIDEO Ce relație are Anamaria Prodan cu Dunărea Călărași: „Nu știu ce câștiga din asta”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 31 iulie 2019

Eduard Grama, membru în Consiliul Director al Dunării Călărași, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Apropiat al Aneimaria Prodan și a lui Dan Alexa, oficialul călărășenilor a comentat lovitura încasată de antrenor de la impresarul său.

 

„Am fost inițial șocat de imagini, după care am discutat atât cu Ana cât și cu Dan. A fost un moment în care și-a pierdut cumpătul. Există în viața tuturor astfel de momente, dar care nu sunt surprinse de camerele de luat vederi.

Eu am o relație bună cu Ana. Ne-a ajutat foarte mult. La un moment dat au fost discuții că eram captivi Anei. Eram o echipă de locul 12, 13, la care nimeni nu voia să vină în iarnă. Clubul nostru e finanțat din bani publici. Noi nu ne puteam permite ca din banii statului să plătim comisioane pentru impresari. Cu Ana am avut o relație fără comisioane. Ne-a adus jucători și atât. Nu știu ce câștiga din asta. Toți ceilalți care veneau cu oferte voiau comisioane”, a declarat la GSP Live.

Vezi AICI imaginile în care Anamaria Prodan îl lovește pe Alexa

Vezi și: 

DINAMO // VIDEO GSP LIVE Prima reacție din partea conducerii Dunării Călărași după discuțiile dintre Dinamo și Cristi Pustai

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.