Liga 1

Surpriză la Dinamo! Florin Prunea anunță cine va pregăti echipa » Ce se întâmplă cu Eugen Neagoe

Dinamo

Articol de Victor Vrînceanu  —  Wednesday, 31 July 2019

Dinamo va fi condusă în perioada următoare de Sebastian Moga și Iulian Mihăescu, existând șanse ca Eugen Neagoe să revină pe bancă.

După ce a avut negocieri cu mai mulți antrenori și nu au ajuns la niciun acord, șefii lui Dinamo au decis Sebastian Moga și Iulian Mihăescu să se ocupe în continuare de echipă. Florin Prunea, președintele „câinilor” a lăsat să se înțeleagă că după ce-și revine după problemele avute la inimă, Eugen Neagoe ar putea fi în continuare antrenor.

„Nu mai căutam antrenor! Eugen Neagoe este antrenorul nostru. Se simte bine și așteptăm să revină la echipă, el va conduce în continuare Dinamo după perioada de pauză. De mâine revine în staff-ul tehnic și Iulian Mihăescu (n.a - fostul secund al echipei),”, a declarat Florin Prunea.

După 3 etape, Dinamo e ultima în Liga 1, cu 0 puncte. „Câinii” au luat 9 goluri și nu au dat niciunul.

 Vizită-surpriză pentru jucători

Neagoe încearcă să se destindă în această perioadă după șocul de la meciul cu U Craiova, dar ar vrea să meargă zilele viitoare în cantonamentul echipei pentru a-i vedea pe jucători și a-i îmbărbăta. „Mister ne este drag, ne simțim responsabili vizavi de ceea ce i s-a întâmplat, îl așteptăm oricând. Sperăm să învingem vineri și să-i dedicăm victoria”, au comentat jucătorii care se pregătesc la Săftica.

Citește și:

EXCLUSIV Dănuț Lupu știe cine ar trebui să fie antrenor: „Cea mai bună variantă este să rămână Neagoe!” » Mesaj pentru Prunea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.