Europa League

VIITORUL - GENT // VIDEO Belgienii se tem de ofensiva Viitorului: „Nu este nimic decis” » Imagini de la antrenament

Jess Thorup, antrenorul lui Gent, a prefațat partida cu Viitorul // foto: Ionuț Coman

Articol de Ionuţ Coman  —  miercuri, 31 iulie 2019

Delegația lui Gent a ajuns în această seară la Constanța după o călătorie cu peripeții, care a durat aproape 12 ore.  Returul cu Viitorul e mâine, de la ora 18:00. 

  • Viitorul - Gent se joacă joi, de la ora 18:00, liveTEXT&FOTO&VIDEO pe GSP.ro și în direct la TVR 1. 

Avionul cu care trebuiau să facă deplasarea s-a defectat și au fost nevoiți să aștepte mai mult de patru ore până a sosit o altă aeronavă, de la Innsbruck, Austria. În toată această perioadă, jucătorii s-au cazat la un hotel de lângă aeroport, au luat masa și au ieșit apoi la o scurtă plimbare. 

„Sunt foarte fericit că am ajuns. Toată această întâmplare poate avea un efect negativ, dar am luat toate măsurile ca influența asupra echipei să fie cât mai mică”, a spus antrenorul Jess Thorup, care nu crede că elevii săi vor avea o misiune ușoară în meciul de mâine, chiar dacă s-au impus clar în tur, cu 6-3.

Chiar dacă s-a jucat la 40 de grade, am făcut cea mai bună repriză de când sunt eu la echipă, mai ales în ofensivă. Singurul lucru negativ sunt golurile primite după pauză, dar sunt mulțumit cu avantajul de trei goluri. Nu ne va fi ușor însă, pentru că Viitorul are jucători tineri și foarte rapizi, periculoși dacă le dai timp și spațiu.

Nu știu dacă ar fi un miracol dacă ar întoarce rezultatul pentru că este o echipă bună. Sunt mulți jucători veniți de la Academie, care probabil vor juca la echipe importante peste câțiva ani, este o poveste frumoasă ce se întâmplă la Constanța”.

„Va fi dificil”

Cel mai bun jucător din tur, atacantul Roman Yaremchuk, a părut mai liniștit, dar a avertizat: „Am marcat 6 goluri în tur pentru că am făcut unul dintre cele mai bune jocuri ale noastre. Aici va fi mult mai dificil”.

Belgienii au încheiat rapid conferința și s-au grăbit spre antrenament, intrând pe teren chiar dacă gazdele încă udau terenul. Așa că au făcut primele mișcări printre jeturile de apă.

Sosirea celor de la Gent:

 

Antrenament oficial Gent:

 

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.