Liga 1

FCSB - ALASHKERT // Jucătorii de la FCSB, atacați din interior: „Dau de salarii mari și intervine automulțumirea. Bălașa de ce a fost adus la Steaua?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 august 2019

FCSB va juca azi, de la ora 21:30, cu Alashkert, în turul II al preliminariilor Europa League. În primul meci, românii au câștigat cu 3-0. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV.

Înainte de meci, Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a vorbit despre jucătorii de la FCSB și l-a criticat pe Mihai Bălașa.

„Jucătorii, când vin la Steaua, dau peste salarii mult mai mari și intervine automulțumirea. Nu mai vezi dorința de afirnare în jocul lor. Oricum, își iau salariile.

Bălașa, de ce a fost adus la Steaua? Noi l-am luat ca fundaș central, dar trebuie să te descurci. A jucat pe dreapta, până când a venit Benzar. La experianța pe care a acumulat-o să nu poată juca fundaș dreapta?

Planic joacă fundaș central, Iulian Cristea, la fel. De fapt, ar trebui să fie fundași centrali, pentru că în meciul cu Botoșani n-au jucat”, a declarat Helmtuh Duckadam la TV Digi Sport.

Citește și: 

Tribune goale peste tot! FCSB are cea mai slabă medie de suporteri din ultimii ani » Ce se anunță pentru diseară

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.