Liga 1

EXCLUSIV VIDEO Alin Simota, fostul patron de la Jiul Petroșani, dezvăluiri incredibile: „Jucătorii pariau pe scor exact chiar la casa de pariuri a soției unuia dintre ei”

+4 Foto
Jiul Petroșani în 2004

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 august 2019

Alin Simota, fostul patron de la Jiul Petroșani, a dezvăluit la GSP Live cum și-a prins mai mulți fotbaliști că jucau la pariuri pe meciurile propriei echipe, casa de pariuri fiind a soției unuia dintre ei.


„Eu am avut probleme cu jucătorii când am ajuns la Jiul. Aveam un fotbalist care era în concubinaj cu cineva, iar acea femeie avea o casă de pariuri. Concubina avea casă de pariuri. Ulterior, concubina i-a devenit soție. Am aflat totul.

Mi-au spus oamenii că sunt lucruri care nu sunt în regulă. Erau mai mulți jucători care pariau. I-am prins prin tehnici specifice. Am avut un om care i-a urmărit. Ei se duceau, pariau, la un moment dat pariau și pe scor exact. Pariau pe meciurile Jiului.

La un moment dat luaseră amploare aceste lucruri la Liga 2, unde eram noi. Am încercat să stârpim acest flagel. Le-am zis să ne despărțim prietenește, ca să nu ajungem la zona penală”, a declarat Alin Simota la GSP Live.

Simota a preluat Jiul Petroșani în anul 1999 și a condus-o până în 2012.


Alin Simota în studioul GSP Live

„Am simțit că CFR Cluj plătea adversarele noastre ca să ne învingă și să promoveze ei în Liga 1. Cred că se întâmplă peste tot să motivezi adversara contracandidatei tale. Nu e fair-play, dar ce mai e ok în lumea asta? După atâția ani în fotbal vezi dacă un jucător joacă sau nu. Sunt jucători care în anumite meciuri nu vor să joace” Alin Simota

Citește și:

FCSB - ALASHKERT // Tribune goale peste tot! FCSB are cea mai slabă medie de suporteri din ultimii ani » Ce se anunță pentru diseară

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.