Stranieri

Șefii lui Genk anunță suma de transfer în cazul lui Ianis Hagi: „Să fie clar! Nu pot să tac când aud 8 milioane de euro”

Ianis Hagi // FOTO: krcgenk.be

Articol de Daniel Scorpie  —  joi, 01 august 2019

Directorul sportiv Dimitri De Condé a precizat suma de transfer a mijlocașului Ianis Hagi, de la Viitorul la Genk: „Cine spune că a costat 8 milioane de euro minte şi pune o presiune deloc necesară pe acest băiat”.

Ianis Hagi a debutat perfect la Genk, cu golul decisiv în meciul cu Kortrijk (2-1), iar presa belgiană l-a lăudat, considerând că a ales echipa cea mai potrivită pentru cariera lui. Mijlocașul de 20 de ani deja e considerat o afacere la suma de transfer achitată Viitorului, 4 milioane de euro, despre care clubul face din nou precizări.

„Există şi nişte bonusuri”

"Rareori intervin şi dau o replică în ziare, însă nu pot să păstrez tăcerea când aud sau citesc că Ianis Hagi a costat 8 milioane de euro. Genk a plătit aproximativ jumătate din suma vehiculată, şi mai există, bineînţeles, bonusuri. Cine susţine că am cheltuit 8 milioane nu spune adevărul şi pune pe acest tânăr o presiune deloc necesară. De aceea am clarificat situaţia", declară directorul sportiv Dimitri De Condé, în La Derniere Heure.

A minţit Fiorentina?! 

Discuţiile au pornit de la informaţia apărută în presa italiană, conform cărora Fiorentina susţine că tranzacţia ar fi costat 8 milioane, iar clubul toscan ar fi trebuit să încaseze 2,4 milioane din transfer, nu doar jumătate. 

2 minuteau trecut de când Ianis a intrat pe teren până când a marcat, în primul pentru Genk, la prima atingere, 2-1 cu Kortrijk 

„Ianis Hagi este un chilipir extraordinar, mă mir că nu s-au bătut mai multe cluburi pe un asemenea jucător la preţul acesta” La Derniere Heure, cotidian belgian

Vezi și:

VIDEO Probleme pentru Ciprian Tătărușanu! E nemulțumit că antrenorul îl preferă pe Lopes: „Domneşte discordia” + supergol primit de la Liverpool

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.