Europa League

FCSB - ALASHKERT // Fanii, mesaj clar prin Ionuț Luțu: „Dați-l odată afară, că noi nu suntem Dinamo!”

FOTO: Cristi Preda

Articol de Vlad Nedelea  —  joi, 01 august 2019

FCSB a pierdut cu Alashkert, scor 2-3, dar s-a calificat în turul III preliminar al Europa League datorită victoriei cu 3-0 din tur. Vicecampioana a fost condusă cu 1-3 la pauză, iar fanii prezenți la Giurgiu i-au cerut demisia lui Bogdan Andone. 

Prima repriză a returului a fost una de neimaginat pentru fanii celor de la FCSB. Alashkert a marcat de trei ori, Mihai Bălașa a fost eliminat după o gafă copilărească, iar Thierry Moutinho s-a alăturat unei liste interminabile de accidentări. 

Cei aproximativ 1.500 de fani prezenți în tribunele arenei „Marin Anastasovici” din Giurgiu au izbucnit la pauză. Și-au îndreptat atenția către Ionuț Luțu, prezent în tribuna oficială. Un suporter mai vocal l-a abordat și i-a transmis: „Dați-l pe ăsta afară că ne face de rușine! Noi nu suntem Dinamo să ne scoată toți pescarii!”.

Mihai Stoica nu A STAT PE BANCĂ

Mihai Stoica a urmărit partida din tribune alături de Ionuț Luțu. Managerul celor de la FCSB a vrut să demisioneze în urmă cu două zile, dar după o discuție purtată ieri cu Gigi Becali a fost întors din drum. Cu toate astea nu a luat loc pe bancă, lângă Bogdan Andone, cum obișnuia.

VEZI ȘI:

Lukasz Gikiewicz a fost prezentat la FCSB » Petrolul l-a chemat în probe, Gigi Becali l-a transferat direct: „Îi dădeam 3000 de euro”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.