Stranieri

Marica, pasatorul decisiv

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Într-un meci fabulos, Marica a pasat decisiv, cu o execuţie de fineţe, la primul gol al lui Stuttgart

Stuttgart - Bremen candidează la titlul de cea mai frumoasă partidă a sezonului. Şi nu doar din Bundesliga. Un joc superb, cu nouă goluri, răsturnări de scor, un hat-trick marca Gomez, un autogol de cascadorii rîsului al cuplului Fritz - Mertesacker şi un cartonaş roşu al aceluiaşi Mertesacker. La sfîrşit, echipa lui Marica a cîştigat cu 6-3!

Dacă nu se lipeşte de goluri, cel puţin "tricolorul" pasează decisiv. În minutul 20, la 0-1, Marica l-a deschis pe Gomez cu călcîiul, neamţul driblînd portarul şi egalînd. Chiar înainte de pauză, atacantul nostru a recuperat o minge în propriul teren, a pasat printre doi adversari, a urmat contra lui Başturk, finalizată de Gomez: 2-1 la pauză.

Bremen a reacţionat. Boenisch a înscris, 2-2. Marica a fost înlocuit cu Cacau, iar brazilianul a fost uluitor. Centrare de gol, pentru Gomez (14 reuşite), şi gol de 4-2 ale brazilianului, ambele într-un minut (65-66). Oaspeţii au mai tresărit o dată, ultima oară, prin Rosenberg. 4-3. Degeaba. Hanseaticii şi-au dat cu stîngu-n dreptul. Fritz a tras în Mertesacker, balonul oprindu-se în propria poartă. Şi Cacau a încheiat spectacolul: 6-3.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.