Europa League

FCSB - ALASHKERT 2-3 // Ilie Dumitrescu, fără menajamente: „FCSB a arătat ca o echipă mică!” » Care crede că e cauza problemelor

FCSB - Alashkert

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 august 2019

FCSB a pierdut returul cu Alashkert, 2-3, dar s-a calificat în turul III al preliminariilor Europa League, scor 5-3 la general. După meci, antrenorul Bogdan Andone și-a dat demisia.

  • În turul III, FCSB va juca împotriva cehilor de la Mlada Boleslav. Turul se joacă pe 8 august, la Giurgiu, iar returul e pe 15.

Ilie Dumitrescu a analizat meciul și a criticat dur jocul prestat de formația roș-albastră.

Sunt deficiențe foarte mari pe faza defensivă. Mă așteptam să aibă identitate de joc. FCSB a arătat ca o echipă mică! Chiar și după ce s-a jucat 10 la 10. E un rezultat rușinos! E greu de digerat o evoluție la nivelul ăsta.

A venit Alashkert și au fost momente când armenii s-au distrat cu apărarea noastră. Astea sunt probleme foarte mari! Din cauza experimentelor făcute în perioada asta s-a ajuns aici. Mie mi-a fost teamă la 3-1, mi-a fost teamă rău. E foarte greu de gestionat un asemenea moment”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Citește și:

Gigi Becali a anunțat primele două nume de antrenori de pe listă: „O să dau telefoane cu MM toată noaptea” + Varianta-șoc ascunsă în culise

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.