Europa League

U CRAIOVA - HONVED // Ungurii acuză după calificarea Craiovei: „Primul penalty trebuia repetat”

+2 Foto
Mirko Pigliacelli // FOTO: Nemzeti

Articol de Aurelian Botezatu  —  Friday, 02 August 2019

U Craiova s-a calificat în turul III al preliminariilor Europa League, după ce a trecut la penalty-uri, 3-1, de Honved. Portarul italian al Craiovei, Mirko Pigliacelli, n-a stat pe linia porții la cea dintâi lovitură de departajare apărată, ceea ce contravine regulamentului!,  a comentat cotidianul Nemzetisport.

Maghiarii acuză nu doar scandalul din finalul prelungirilor de la Craiova, când o petardă a explodat lângă arbitrul Arnold Hunter, iar o brichetă l-a rănit, și cu toate astea meciul a fost dus la bun sfârșit. Cotidianul Nemzetisport consideră că și la executarea loviturilor de departajare s-au comis neregularități.

La cel dintâi penalty apărat, „portarul Pigliacelli nu era pe pe linia porții în momentul în care Kamber a șutat, deși, conform regulamentului, ar fi trebuit să aibă măcar un picior pe linie”, scrie ziarul amintit. Acesta critică lipsa de reacție a arbitrului de rezervă Jamie Robert Robinson „care ar fi trebuit să dicteze repetarea loviturii”.

 

Citește și:

EXCLUSIV Reacția UEFA după incidentele de la Craiova - Honved: „Sigur va fi o investigație” » Oltenii ar putea avea spectatori la meciul cu AEK

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.