Campionate

Operaţiunea Leroy Sané: Bayern Munchen oferă 100 de milioane » Ce sumă vor Pep Guardiola și oficialii lui Manchester City

Leroy Sane, numărul 19 // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 02 august 2019

Bayern Munchen ar fi foarte aproape să-l ia pe atacantul german Leroy Sane, 23 de ani, într-o afacere de 200 de milioane de euro, cu tot cu contract. Numai că Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, cere 147 de milioane, scriu tabloidele engleze, şi transferul e pe hold.

Kicker a aruncat aseară bomba, anunţând că Bayern a rezolvat transferul lui Leroy Sané, iar Bild a confirmat imediat, scriind despre o operaţiune de 200 de milioane de euro. Jumătate pentru Manchester City, iar restul sumei destinate salariului brut, pe 5 sezoane, pentru atacantul german de 23 de ani. Cel mai scump transfer făcut vreodată de bavarezi, completând un mercato cu Lucas Hernández (80 de milioane) şi cu Pavard (35)!

100 de milioane de euro profit în trei ani?

Destul de repede însă, campioana Bundesligii a venit cu comunicatul oficial, dezminţind ferm înţelegerea. Şi astăzi a apărut şi reacţia englezilor. Tabloidele susţin că tranzacţia e departe de a fi realizată, pentru că Pep Guardiola nu vrea să-l lase să plece pe Sané decât pentru 147 de milioane de euro. De trei ori mai mult ca suma plătită de „cetăţeni” la achiziţionarea acestuia de la Schalke în 2016! 

6 trofeea câştigat Leroy Sané la City: două titluri, două Cupe ale Ligii, o Cupă şi o Supercupă în Anglia cu City

16 golurişi 18 assisturi a reuşit Leroy Sané în sezonul trecut în 47 de partide la Man. City. În total în cele trei stagiuni, are 39 de goluri şi 45 de pase decisive în 133 de meciuri 

Vezi și:

VIDEO Poliţia a descins la antrenamentul lui Bayern Munchen! Motivul este fabulos! Ce i-a făcut un fan antrenorului: „Îl știam de nebun”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.