Liga 1

FCSB // Nicolae Dică, declarații TARI despre demisia lui Bogdan Andone: „Știa foarte bine ce e aici” + „Eu am fost erou că am rezistat atât și am avut și rezultate”

Nicolae Dică // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 august 2019

FCSB // Nicolae Dică, 39 de ani, a vorbit despre plecarea lui Bogdan Andone, 44 de ani, de pe banca vicecampioanei. Acesta și-a dat demisia după înfrângerea cu Alashkert din Europa League, scor 2-3. 

„Poate Bogdan Andone s-a gândit că n-are cum să aibă rezultate mai bune. El nu era de o lună aici, a fost și secundul lui Mihai Teja și știa foarte bine ce e la Steaua.

Eu am fost erou că am rezistat un an și jumătate, nu? În acel timp am avut destule rezultate bune”, a declarat Dică, la TV Telekom Sport. 

Dică a pregătit-o pe FCSB între iulie 2017 și decembrie 2018. Cu el pe bancă, echipa a terminat pe locul 2 în sezonul 2017-2018 și s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale Europa League în 2018.

Dică a încercat să găsească explicații și pentru accidentările repetate de la fosta sa echipă. În opinia acestuia, teoria că FCSB ar avea un lot subțire e complet greșită.

„Au fost nevoiți să joace din 3 în 3 zile, cu jucători de la naționala de tineret care au fost la turneul final, iar asta s-a văzut. Să nu uităm că Steaua are 9 jucători accidentați. Dacă ar fi fost disponibili, ar exista un lot de 22-23 jucători foarte buni, cu dubluri pe posturi”, crede actualul tehnician de la FC Argeș.

Vezi și:

OFICIAL // FCSB a bifat încă un transfer! Aristidis Soiledis a semnat azi pe doi ani » Detaliile contractului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.