Europa League

CRAIOVA - HONVED 0-0, 3-1 d.pen. // EXCLUSIV Arbitrul Arnold Hunter: „Am avut un șoc fonic!” » Ce l-au întrebat oficialii UEFA după meci

Arnold Hunter

Articol de Marius Mărgărit  —  Saturday, 03 August 2019

Arbitrul partidei Craiova - Honved, nord-irlandezul Arnold Hunter, a părăsit ieri România acuzând încă "un țiuit în urechi" după petarda care a explodat lângă el la finalul prelungirilor.

Chiar și când a părăsit România, ieri în jurul prânzului, Arnold Hunter (40 de ani) încă mai simțea un țiuit în urechi, după ce, în ultimul minut al prelungirilor, lângă el a explodat o petardă aruncată din tribune.

După meci, nord-irlandezul le spunea celor din jur că nici nu își mai amintea să-l fi lovit și vreo brichetă: "Am avut un șoc fonic în momentul când a explodat acea petardă lângă mine. În rest, nu știu ce s-a mai întâmplat"

UEFA a vrut să îi schimbe avionul

Chiar dacă aparent își revenise după ce a primit îngrijiri medicale pe teren, el acordând ulterior și două catonașe galbene, lui Batik și lui Fortes, arbitrul a anunțat observatorii că nu mai e în stare să continue la centru, dar că partida poate să mergă mai departe cu rezerva Jamie Robinson.

Pe culoarul dinspre vestiare, cei doi au schimbat căștile de comunicare și disputa s-a reluat. "Centralul" a preluat funcția celui de-al patrulea oficial și a stat între băncile de rezerve pe durata loviturilor de departajare.
Hunter nu a solicitat să mergă la spital pentru investigații suplimentare.

După joc, reprezentanții UEFA l-au întrebat dacă vrea să i se schimbe cursa de întoarcere cu una la o oră mai târzie, pentru a avea mai mult timp să își revină.

A spus că ar vrea un alt avion, dar nu a mai fost găsită o altă variantă. Astfel că ieri, chiar dacă încă se resimțea, Hunter și brigada sa au plecat în jurul orei 7:00 din Craiova spre București, unde s-au îmbarcat în avion pentru revenirea acasă.

17meciuri în cupele europene arbitrase până joi Arnold Hunter, care este arbitru FIFA din 2011

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Suporterii Craiovei, sancționați după incidentele de joi seară » Amenzi de 1.500 de lei și interziși pe stadion!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.