Liga 1

EXPLOZIV Iulian Miu, atac devastator la FCSB și Bogdan Andone: „Cum poți accepta să te înjosești atât? FCSB e o echipă nouă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 02 August 2019

Iulian Miu (43 de ani), „secundul” lui Daniel Oprița la CSA Steaua, a avut o reacție dură în această seară la adresa celor de la FCSB, clubul din Liga 1 condus de Gigi Becali (61 de ani).

„N-am treabă cu FCSB, n-am jucat acolo. E o echipă nouă. Eu mi-am încheiat conturile cu Steaua în ianuarie 2003, trecerea (n.a - către Becali) a fost în 2003. Așa a fost să fie și a fost bine pentru mine. Sunt stelist pursânge.

Între 2003 și 2014 am ținut cu Steaua. Câțiva ani, am ținut toți cu o echipă, pentru că nu exista cealaltă (n.a - echipa celor de la CSA a fost înființată în 2017). Apoi s-a demonstrat că în 2003 s-a întâmplat ce s-a întâmplat”.

Iulian Miu l-a luat în colimator și pe Bogdan Andone, cel care și-a dat demisia de pe banca FCSB-ului după eșecul cu Alashkert, 2-3. 

„Mă surprind cei care se duc acolo și acceptă unele lucruri. Mai bine nu te mai duci! Eu am o relație bună cu Andone, dar o să spun mereu în față ce am de spus. El nu știa ce se întâmplă pe bancă? Cum poți accepta să te înjosești atât?”, a declarat Miu, la TV Telekom Sport.

Iulian Miu a evoluat pentru Steaua între 1996 și 2003, perioadă în care a cucerit trei titluri, două Cupe și o Supercupă.

Vezi și:

Nicolae Dică, declarații TARI despre demisia lui Bogdan Andone: „Știa foarte bine ce e aici” + „Eu am fost erou că am rezistat atât și am avut și rezultate”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.