Liga 1

DINAMO - CLINCENI 4-2 // Nu s-au abținut! Ultrașii din PCH l-au contestat din nou pe antrenor: „N-avem nevoie, n-avem nevoie de Eugen Neagoe”

Suporterii lui Dinamo n-au ținut cont de problemele lui Neagoe, contestându-l din nou // foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 02 August 2019

DINAMO - CLINCENI // Problemele delicate de sănătate cu care s-a confruntat Eugen Neagoe (51 de ani) nu i-au înduioșat câtuși de puțin pe ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan, care au continuat să-l conteste pe tehnician și la meciul de vineri seara cu Academica Clinceni, câștigat cu 4-2. 

Galeria dinamovistă a dat tonul vulgarităților încă din startul partidei, primele ținte fiind finanțatorul Ionuț Negoiță și managerul general Florin Prunea.

Neagoe, care nu a revenit încă pe bancă, nefiind prezent nici în tribune, a fost luat în colimator de PCH spre jumătatea primei reprize. Susținătorii roș-albilor și-au adus aminte de conflictul cu Eugen Neagoe. I-au solicitat acestuia demisia, iar apoi au scandat: „N-avem nevoie, n-avem nevoie de Eugen Neagoe”.

Eugen Neagoe urmează să revină pe banca lui Dinamo în perioada următoare, acesta luând decizia de a continua în ciuda momentelor dificile cu care s-a confruntat în partida cu CS Universitatea Craiova, scor 0-2.  

1.515 de spectatorisunt prezenți la meciul dintre Dinamo și Academica Clinceni

de Andrei Chirică

Urmărește AICI partida dintre Dinamo și Academica Clinceni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.