Tenis

Simona Halep, reacție amuzantă despre relația pe care o are cu Toni Iuruc: „Să fiți sănătoși și casă de piatră”

Simona Halep și Toni Iuruc

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 august 2019

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a plecat vineri spre Canada, unde va participa la Rogers Cup. Românca a vorbit în premieră despre relația pe care o are cu iubitul său, Toni Iuruc.

Întrebată de reporterii prezenți la aeroportul Henri Coandă despre relația cu Iuruc, Simona i-a răspuns zâmbind unuia dintre aceștia:

„Dumneavoastră aveți o relație? Foarte bine, să fiți sănătoși și casă de piatră (n.r. râde)! E un lucru normal la vârsta aceasta și consider că ar trebui mai multă discreție din partea presei, să am și eu intimitatea mea. Cum toată lumea are parte de o relație, așa am și eu”, a declarat Simona Halep la plecarea spre Toronto.

„M-am simțit bine după Wimbledon, dar viața mea nu s-a schimbat. Am liniște și fac totul cum îmi place” Simona Halep

Ce turnee urmează pentru halep

  • Rogers Cup (5-11 august)

Halep revine pe teren la Rogers Cup, competiție organizată anul acesta la Toronto. Turneul Premier 5 cu premii totale de 2.830.000 de dolari va fi primul test al româncei. Halep a câștigat anul trecut competiția, după o finală cu Sloane Stephens, scor 7-6 (6), 3-6, 6-4, și are de apărat 900 de puncte.

  • Cincinnati (12-18 august)

Programul Simonei continuă cu un nou turneu Premier 5, la Cincinnati. Fostul lider mondial are de apărat 585 de puncte și aici, după ce a jucat finala anul trecut, pierdută cu Kiki Bertens, scor 6-2, 6-7(6), 2-6.

  • US Open (26 august - 7 septembrie)

Halep scapă de grija punctelor la US Open, ultimul Mare Șlem al anului. Simo a părăsit competiția din primul tur anul trecut, învinsă surprinzător de Kaia Kanepi, jucătoare aflată pe locul 44 în acel moment, scor 2-6, 4-6.

Câte puncte are de apărat Simona în perioada următoare:

  • 900 la Toronto
  • 585 la Cincinnati
  • 10 la US Open 

Vezi și: 

Kyrgios, un nou gest reprobabil: a aruncat cu o sticlă spre scaunul arbitrului » Explicația halucinantă oferită de australian

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.