Liga 1

ASTRA - FCSB // Staff de anonimi la FCSB! 4 necunoscuți trebuie să aducă victoria cu Astra

Andronache (dreapta) a ajuns la FCSB adus de Teja FOTO Ștefan Constantin

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea  —  duminică, 04 august 2019

Vergil Andronache va fi „principal” la FCSB la meciul cu Astra, iar pe bancă vor mai sta nume necunoscute ca Andrei Zisu, Dacian Nastai și Marius „Mache” Ianuli.

  • Meciul dintre Astra și FCSB va avea loc luni, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO și transmis de Look Plus, TV DigiSport 1 și TV Telekom Sport 1

Mâine seară echipa va fi condusă de Vergil Andronache! Un fost jucător al Sportului Studențesc în vârstă de 48 de ani, care după retragerea din activitatea de jucător a fost antrenor la copii și juniori la „studenți”, dar și tehnicianul echipei de seniori în L2 în sezonul 2013-2014. Începând cu ianuarie 2019, Vergil, deținător al Licenței PRO, a devenit antrenor secund la FCSB, fiind adus de Mihai Teja și păstrat de Bogdan Andone.

Tot în această săptămână steliștii au rămas și fără preparator fizic. Marian Lupu a fost dat afară de Becali, iar în ultimele zile jucătorii au lucrat cu Andrei Zisu. Acesta are 29 de ani și a fost adus de urgență de la echipele de juniori. A jucat fotbal la juniorii lui Dinamo, locuiește în Pipera și este machedon. În ultimii ani, acesta a făcut cursuri speciale pentru a deveni antrenor de fitness şi preparator fizic.

Un al nume necunoscut de publicul larg este cel al lui Dacian Nastai, 46 de ani. A jucat fotbal la Satu Mare, Gaz Metan, Bihor, dar și în L2 din Ungaria, iar în 1996 a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din Oradea. Deține licența PRO, dar era analist video în mandatele lui Teja și Andone. Înainte să ajungă la FCSB a avut și rolul de referent zonal al FRF în Ardeal.

Pe bancă va mai sta și Marius Ianuli alias „Mache”. Rudă cu Becali, acesta a jucat fotbal în România doar la nivel de juniori, apoi a plecat să evolueze în Grecia, dar a făcut-o la echipe obscure. MM Stoica va lipsi și de această dată, la fel ca în partida cu Alashkert. Directorul sportiv a jucat fotbal, chiar şi la nivel de seniori, dar a făcut-o doar la amatori, în eşaloanele inferioare din țară. A bifat meciuri la echipe precum Metalosport Galaţi, Oţelul, Victoria Râmnicu Sărat şi Şantierul Naval Tulcea.

CONFERINȚA de presă de azi

antrenamentul de azi

vezi și:

Vergil Andronache e categoric: „Eu o să fac echipa! Trebuie să fim bărbați”

Cătălin Anghel, antrenor la FCSB? Comunicatul oficial al Viitorului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.