Liga 1

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - CFR CLUJ 1-4 // Dan Petrescu a făcut iureș în vestiar: „V-aș schimba pe toți dacă aș putea!” + mesaj urgent pentru conducere: „Rezolvați, eu nu fac miracole”

Dan Petrescu // foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 august 2019

Dan Petrescu (51 de ani) a fost nervos după meciul cu Chindia Târgoviște, deși echipa sa a câștigat cu 4-1. Tehnicianul campioanei a solicitat de urgență întăriri pentru a-și mări numărul de jucători U21 din lot. 

„Știam că ne așteaptă un meci greu, Chindia a pus mari probleme în primele 3 etape. Eu zic că se poate bate la play-off. Nicio echipă din România nu ne-a pus atâtea probleme. Le-am spus jucătorilor acest lucru, dar am vorbit degeaba o săptămână. Am scăpat ieftin în prima repriză, putea fi mai mult de 0-1. 

Le-am spus jucătorilor la pauză că aș schimba toată echipa. Pe Itu am vrut să-l schimb din minutul 15, nu mi s-a părut că e în meci. Nu cred că s-a antrenat bine în această săptămână. El n-a jucat niciodată în Liga 1. Fac un apel la conducere: trebuie să luăm jucători tineri, pentru că avem nevoie de jucători tineri valoroși. Nu fac miracole, dar am nevoie de jucători!”, a declarat Dan Petrescu, la TV Telekom Sport. 

„I-am zis lui Deac că am nevoie de el, că am nevoie de un căpitan care să câștige meciul. Nu mi-a plăcut cum a jucat cu Maccabi, dar am jucători inteligenți în echipă. Mă bucur că a înscris, are deja 3 goluri în campionat”  

„În România se spune că sunt șanse 50%-50% cu Celtic. Mă amuză, când știu ce diferență de buget e. Dacă jucăm cum a jucat Chindia cu noi în prima repriză, atunci vom avea și noi șansă” Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj 

 Citește AICI cronica meciului Chindia - CFR Cluj 1-4

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.