Liga 1

HERMANNSTADT - CRAIOVA 2-1 // Corneliu Papură explică prima înfrângere a sezonului: „Acesta e regretul meu”

Corneliu Papură

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 august 2019

Corneliu Papură (45 de ani), antrenorul Craiovei, a explicat ce l-a deranjat la echipa sa după înfrângerea cu Hermannstadt, 1-2. 

„Am luat două goluri din faze fixe. Puteam fi mai atenți în acele momente. S-a resimțit o oboseală după tot ce s-a întâmplat în ultimele zile, dar am luat prea ușor golurile, acesta e regretul meu. Până la urmă, jucătorii nu sunt roboți, s-au simțit cele 120 de minute jucate cu Honved în urmă cu 3 zile”, a spus Papură, la Look Sport. 

CS Universitatea Craiova s-a calificat joia trecută în turul III al preliminariilor Europa League, după ce a învins-o pe Honved la penalty-uri, după 0-0 în cele două manșe. Meciul a fost marcat de incidentele reprobabile ale fanilor, care au aruncat cu o petardă în direcția arbitrului. 

Joia viitoare, oltenii dau piept cu AEK Atena, acasă, următorul meci din campionat fiind tot pe teren propriu, cu Sepsi, duminica viitoare. 

Vezi și: HERMANNSTADT - CRAIOVA 2-1 // FOTO + VIDEO 3 minute de uluială! Sibienii au întors spectaculos tabela în debutul reprizei secunde

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.