Liga 1

FCSB // Nici Ilie Dumitrescu nu-l mai înțelege pe Gigi Becali: „Fac eforturi să-mi găsesc cuvintele”

Ilie Dumitrescu spune că nu mai înțelege deciziile lui Gigi Becali // Captură TV Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 august 2019

Fostul mare internațional al Stelei, Ilie Dumitrescu (50 de ani), un apropiat al lui Gigi Becali, spune că nu mai înțelege unele afirmarții făcute de patronul roș-albaștrilor, dar se declară convins că acesta va găsi rapid un antrenor potrivit pentru roș-albaștri. 

„La FCSB trebuie să fac eforturi să-mi găsesc cuvintele, mai ales când aud că patronul spune că a făcut coeficient, că a făcut nu știu ce. Vă dau scris că el va găsi soluția pentru postul de antrenor. Și va găsi soluții care să accepte regulile jocului impuse de patron. Sunt convins că Becali are 4-5 soluții chiar în acest moment”. 

Ulterior, Ilie Dumitrescu a ținut să-l laude pe Bogdan Andone (44 de ani), cel care a răbufnit după meciul cu Alashkert, 2-3, când și-a dat demisia. 

„L-am admirat pe Bogdan Andone că a ieșit, când n-a mai rezistat, și a spus acele lucruri. Chiar îl felicit”, a spus Dumitrescu, la TV Digi Sport. 

Vezi și: VIDEO Laurențiu Roșu, întrebat direct: „Cum ai reacționa dacă Gigi Becali te-ar suna pe bancă?” + Dezvăluire surprinzătoare din primul mandat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.