Liga 1

GSP LIVE // VIDEO EXCLUSIV Florin Prunea anunță noi transferuri la Dinamo: „Vin 2-3 jucători și pleacă alți 2-3! Unii au fost aduși în vară”

Florin Prunea și Eugen Neagoe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 05 august 2019

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a avut o intervenție la GSP LIVE și a anunțat noi transferuri la clubul alb-roșu.

Vezi în video ce a spus Florin Prunea la GSP LIVE

 

„Suntem într-o situație mai bună, dar jucăm vineri și nu putem face nuntă dintr-o victorie normală, dată fiind valoarea celor două echipe. La 2-0 nu credeam că vor fi probleme, dar ne-am pierdut capul și era cât pe ce s-o pățim. Dar e bine că am avut reacție și am marcat de două ori.

Încercăm să mai aducem 2-3 jucători! E posibil să și renunțăm în perioada următoare la alți 2-3 jucători. Printre ei s-ar putea să fie și jucători aduși în această vară. Sunt cluburi care-și dau seama că jucătorul nu merge așa cum și-ar dori și ajung la o înțelegere să rezilieze. E mai bine să-ți dai seama din timp că transferul e ratat decât să plătești câteva luni salarii degeaba”, a declarat Florin Prunea la GSP LIVE.

„Programul de antrenament îl face Eugen Neagoe. A fost la Săftica și a vorbit cu jucătorii și înainte și după meci. El e antrenorul principal al echipei” Florin Prunea

Citește și:

EXCLUSIV Dinamo nu mai așteaptă! Activează clauza și-l aduce pe Mihai Neicuțescu de la Chindia Târgoviște

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.