Liga 1

ASTRA - FCSB 2-1 // Gigi Becali, ofertă pentru Andrei Miron! EXCLUSIV Valeriu Iftime dezvăluie metoda „specială” prin care patronul îi răpește jucătorii

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 06 august 2019

FCSB a pierdut meciul cu Astra, 1-2, după o evoluție foarte slabă a jucătorilor antrenați la acest meci de Vergil Andronache. După partidă, Gigi Becali a anunțat că a transferat un fundaș central.

În minutul 40, Gigi Becali a ordonat scoaterea de pe teren a fundașului Mihai Bălașa, care a gafat la primul gol al Astrei, iar la finalul partidei a anunțat că a transferat un stoper.

Am luat fundaş central la pauză. Să vedem ce se întâmplă, că am dat telefon la pauză. Să vedem ce răspuns dă conducerea echipei respective, dacă mi-l dă. Orice jucător care  vine e mai bun decât ai noştri. Da, îl iau pe Andrei Miron!”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Cine e Andrei Miron

Andrei Miron, 25 de ani, este fundașul central al celor de la FC Botoșani. Jucătorul de picior drept a venit la echipa antrenată de Marius Croitoru în 2015 și a devenit unul dintre cei mai apreciați fundași din Liga 1. În acest sezon a bifat 3 meciuri și a marcat un gol.

Mihai Bălașa, Bogdan Planic și Iulian Cristea sunt fundașii centrali de la FCSB. Pe acest post au mai jucat Dragoș Nedelcu și Lucian Filip.

800.000 €de euro este cota lui Andrei Miron, potrivit transfermarkt

Valeriu Iftime: „Nu vreau să-l las să plece”

Contactat de GSP.RO, Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a declarat că nu vrea să-l lase să plece, dar a lăsat să se înțeleagă că Gigi Becali are o metodă de convingere specială.

Eu nu am ofertă pentru Miron! Nici pentru Soiledis nu am avut ofertă, dar s-a vorbit direct cu el și jucătorul a venit la mine plângând și spunând că vrea să plece. Bine, el avea contract până în vară și am fost de acord cu transferul.

Pe Miron nu vreau să-l las să plece! E foarte bun și nici nu am cu cine să-l înlocuiesc. Dar niciodată să nu spui niciodată! Dacă-mi dă 15 milioane de euro, accept”, a declarat Iftime pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Toni Conceicao, antrenorul perfect pentru Gigi Becali! Clauza incredibilă acceptată în contract de portughez

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.