Liga 1

ASTRA - FCSB 2-1 // Cornel Dinu îl distruge pe Vergil Andronache: „L-a găsit în pădure și l-a pus la echipă!” + Gigi Becali, luat și el în colimator

Cornel Dinu

Articol de Alexandru Barbu  —  Tuesday, 06 August 2019

Cornel Dinu (71 de ani) a fost autorul unei serii de atacuri după eșecul suferit de FCSB în fața Astrei, scor 1-2. Țintele au fost antrenorul interimar Vergil Andronache și Gigi Becali.

  • FCSB - Mlada Boleslav, duelul din turul III preliminar Europa League, se dispută joi, 8 august, de la ora 21:30. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.
  • În același timp, partida va putea fi urmărită pe pagina oficială de Facebook a celor de FCSB de către utilizatorii din afara țării.

„Andronache... săracul! Becali a găsit pe unul în Pădurea Andronache (nr. orașul Voluntari) și l-a pus la echipă. Asta se întâmplă când pune mâna pe bani cine nu trebuie. Pe Gigi trebuie să-l lăsați să-și vadă de turmele lui. Uite ce a făcut dintr-o echipă de tradiție”, a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

FCSB a pierdut al treilea meci în decurs de o săptămână, iar echipa pare într-o degringoladă fără ieșire. La meciul cu Astra, principal a fost Vergil Andronache, secundul din mandatul lui Bogdan Andone și unul dintre asistenții din perioada Mihai Teja.

Gigi Becali va numi un nou antrenor cel târziu mâine. Din informațiile confirmate și de către latifundiar, numele noului tehnician este Antonio Conceicao (57 de ani).

VEZI ȘI:

Gianluca Zambrotta și Mauro Camoranesi, refuzați de Gigi Becali! S-a gândit și la alte nume-surpriză

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.