Stranieri

Ladislau Bölöni nu mai pierde la „masa verde” » Ce s-a întâmplat după ce Antwerp a folosit un jucător care nu era trecut pe foaia de joc

Ladislau Boloni

Articol de Theodor Jumătate  —  Tuesday, 06 August 2019

O eroare administrativă i-ar fi putut lua lui Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni, ceea ce reușise pe teren. 4-1 cu Beveren, trei puncte și locul 2 în Jupiler League.

În minutul 78, Loți Bölöni l-a înlocuit pe Aurélio Buta cu Robbe Quirynen. L-a folosit pe debutantul în vârstă de 17 ani fără a avea o informație importantă. Puștiul nu apărea pe foaia meciului.

Cum s-a întâmplat? Potrivit Gazet van Antwerpen, team managerul Frédéric Leidgens introdusese același lot ca în prima etapă, cu Eupen. Însă acesta susține că totul a fost cauzat de un virus ce ar fi afectat programul de internet în care se înregistrau jucătorii. El l-ar fi notat și pe Quirynen în grupul de 18, dar schimbarea nu a apărut și pe computer.

Precedentul care nu ajuta Beveren

Totuși, Bölöni și oficialii lui Antwerp știau că, dacă Beveren depune contestație, pot pierde partida la „masa verde”. 0-5. În cele din urmă, Beveren a abandonat această idee.

Era un precedent care nu ajuta clubul flamand. În aprilie 2013, Kortrijk a câștigat pe teren cu 3-0 în fața lui Bergen, dar s-a dictat 0-5 după o eroare similară. Numai că forul belgian a decis ca nici Bergen să nu primească punctele. Știind cazul, nu a mai făcut plângere.

S-a considerat că eroarea nu a influențat rezultatul

Și, cum nici procurorul federal nu a reacționat, susținând că folosirea lui Quirynen în ultimul sfert de oră, când era deja 4-1, nu a influențat scorul final, Antwerp a rămas și cu victoria, și cu punctele. Va lua doar o amendă. Bölöni poate să zâmbească. Pericolul a trecut. 

Citește și: 

Drăguș face vizita medicală! Dacă totul va fi în regulă, va semna pe cinci ani

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.