Liga 1

FOTO Un nou caz „CSA vs FCSB” » Clubul lui Hagi a depus deja plângere la FRF: „Drepturile noastre sunt încălcate”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 august 2019

Viitorul Constanța, clubul lui Gică Hagi, contestă schimbarea denumirii clubului ACS Energeticianul în Asociația Club Sportiv Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Viitorul Constanța a trimis pe 5 august o cerere către Federația Română de Fotbal în care cere anularea deciziei luate în Comitetul Executiv de pe 31 iulie 2019. Oficialii de la malul mării afirmă că noua denumire „Viitorul” a clubulului din Liga 2 încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale deținătoarei Cupei și Supercupei României. Informația a fost prezentată de jurnalistul gorjean Narcis Daju, de la Gorjnews.

Formația din Liga 1 amenință că în caz contrar va apela la demersuri juridice.

Cererea făcută de Viitorul constanța

Cine e „echipa-cameleon”

Luceafărul Oradea, echipă cu loc în Liga 2, s-a retras cu câteva zile înaintea startului sezonului. Comitetul de urgență al FRF de pe 31 iulie a decis ca Energeticianul, formație retrogradată, să îi ia locul. Fuziunea dintre cele două a căpătat un nou nume, Asociația Clubul Sportiv Viitorul Pandurii Târgu Jiu și va juca la Severin.

De menționat este faptul că atât Luceafărul Oradea, cât și Energeticianul sunt echipe finanțate de către Nicolae Sarcină, cel mai bogat gorjean. Potrivit presei locale, motivul din spatele acestei „manevre” este accesul pe noul stadion din Târgu Jiu.

VEZI ȘI:

Gianluca Zambrotta și Mauro Camoranesi, refuzați de Gigi Becali! S-a gândit și la alte nume-surpriză

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.