Liga 1

Dinu Gheorghe, filmat într-o casă de pariuri » EXCLUSIV Ce motiv dă fostul președinte de la Dinamo și Rapid

Articol de Alin Grigore  —  Tuesday, 06 August 2019

Dinu Gheorghe, fostul președinte de la Dinamo și Rapid, care tocmai și-a încheiat contractul cu Dunărea Călărași, a fost surprins într-o casă de pariuri din București.

Fotografii SpyNews l-au surprins pe Dinu „Vamă” (64 de ani) intrând zilele trecute într-o casă de pariuri din Capitală, unde a completat un bilet și a ieșit în grabă.

„Da, am fost la o casă de pariuri, dar am jucat la loto. Am jucat la Loto Grecia, dar n-am pariat niciodată. Am mai și câștigat uneori, joc și la Loto 6 din 49 din România. Am aceleași numere norocoase, pe care le joc mereu.”, a spus Dinu Gheorghe pentru GSP.ro.

„mare brânză că am parcat mașina pe stradă”

Ieșit în mare grabă din casa de pariuri, fostul oficial din Liga 1 s-a urcat în bolidul său de lux, lăsat pe „avarii”, pe marginea drumului: „Mare brânză ce am făcut, că am parcat mașina pe stradă și n-am traversat pe la zebră. Vă dați seama cum am fost filmat?! Alte lucruri nu aveți de făcut?”.

invitat la o emisiune de ponturi sportive

Deși spune că n-a pariat niciodată, Dinu Gheorghe a fost invitat în dese rânduri la emisiunea 1X2 de la Digi Sport, emisiune care se ocupă cu ponturile sportive.

„Nu cunosc persoane din fotbal care să parieze și chiar dacă aș cunoaște nu aș spune nimic, că nu e treaba mea, nu sunt sifonul lui Ștucan. Și chiar dacă ar fi fost ceva eu nu sunt în nicio funcție în fotbal în acest moment și nici n-am oferte să revin”, a adăugat Dinu Gheorghe.

Pus să comenteze și imaginile video din 2015, când România TV l-a prins din nou pariind, Vamă a răspuns în aceeași notă: „Și atunci jucam la loto”.


Dinu Gheorghe în 2015 la o casă de pariuri

GSP.ro l-a surprins pariind în urmă cu 3 ani pe Marius Șumudică, antrenor la Astra în acea vreme. (Detalii AICI)

Vezi și:

EXCLUSIV VIDEO și FOTO Nu se poate abține! Șumudică surprins azi de reporterii GSP, în timp ce paria: "Am luat 580 lei! Erau bani pe jos, să moară mama!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.