Liga 2

LIGA 2 // VIDEO FC Argeș - Ripensia Timișoara 1-2 » Nicolae Dică debutează cu stângul pe banca argeșenilor + Două cartonașe roșii după fluierul de final

FOTO: Facebook FC Argeș Fans // FC Argeș - Ripensia Timișoara, în prima etapă a Ligii 2

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 august 2019

FC Argeș a pierdut primul meci din noul sezon al Ligii 2, scor 1-2 în fața celor de la Ripensia Timișoara.

Bănățenii au deschis scorul în prelungirile primei reprize, printr-o superexecuție a lui Fotescu, care a stabilit și rezultatul primei reprize, 1-0 pentru Ripensia (Vezi AICI VIDEO cu golul).

În partea secundă a jocului, Popescu a restabilit egalitatea, după o fază creată de către Blejdea, dar Ripensia a preluat din nou conducerea după alte șase minute. Zaluschi a înscris și el spectaculos pentru bănățeni și a adus cele trei puncte trupei lui Alex Pelici.

După fluierul de final al partidei, arbitrul a acordat două cartonașe roșii. Portarul Ripensiei, Dobre, a fost suprins alergând către Dănescu, jucătorul argeșenilor, pentru a-i spune ceva la ureche. Acesta din urmă s-a arătat deranjat de ceea ce a auzit și s-a repezit către portarul în vârstă de 18 ani. Ambii aveau deja câte un cartonaș galben, astfel că arbitrul a fost nevoit să îi elimine. 

Dobre a alergat imediat către antrenorul Alex Pelici, pentru a-i transmite: „Am vrut doar să îl salut”.

FC Argeș - Ripensia 1-2 (Popescu 75 / Fotescu 45+1, Zaluschi 81)

Vezi AICI live + statistici

Vezi AICI clasamentul

 

Vezi AICI clasamentul din Liga 2

Vezi AICI rezultatele etapei #1 din Liga 2

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.