Liga 1

Transfer surpriză pentru Mihai Bălașa » Valeriu Iftime îl cheamă la FC Botoșani: „L-aș lua și mâine de la FCSB!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 august 2019

Gigi Becali a recunoscut că a dictat schimbarea lui Mihai Bălașa (24 de ani) la meciul FCSB-ului cu Astra Giurgiu, scor 1-2, (DETALII AICI) iar un alt patron din Liga 1 sare în ajutorul fundașului.

Valeriu Iftime l-a lăudat pe Bălașa și a recunoscut că l-ar transfera oricând la echipa din subordine, FC Botoșani. Singura problemă ar fi dată de pretențiile financiare ale fotbalistului.

„Bălaşa e un fotbalist foarte bun. Eu l-aş lua pe Bălaşa mâine, dacă mi-l dă mie, dar vine Bălaşa la mine cu 3-4.000 de euro? Eu nu l-aş fi scos niciodată în minutul 41. E ca şi cum ţi-ai bate joc de el, ceea ce nu se face”, a declarat Valeriu Iftime, la Pro X.

Mihai Bălașa a fost înlocuit în minutul 40 al meciului cu Astra Giurgiu, din etapa a patra a Ligii 1, după o prestație modestă în tricoul vicecampioanei. Gigi Becali a recunoscut că a transmis băncii tehnice încă din minutul 20 ca acesta să fie schimbat. 

VEZI ȘI:

Pariul de 15.000 de euro » Cum l-a găsit FC Botoșani pe Răzvan Andronic, puștiul de 19 ani care a debutat în Liga 1 cu gol împotriva FCSB-ului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.