Liga 1

FCSB / Ilie Dumitrescu îi lansează o provocare lui Gigi Becali: „Să coboare el pe bancă dacă tot își asumă”

FOTO: Captură TV Digi Sport // Ilie Dumitrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 06 August 2019

Ilie Dumitrescu (50 de ani) a vorbit despre situația antrenorului la FCSB și i-a transmis lui Gigi Becali să nu se mai implice la echipă.

„Este o criză de moment. Eu sunt convins că Gigi Becali va găsi o soluție pentru banca tehnică. Ieri eram la o cafea și primesc un telefon. Și-a schimbat numărul de telefon Gigi, nu îl știam. Am răspuns. Mi-a spus de Conceicao și i-am spus că e o soluție foarte bună.

Să înțeleagă odată pentru totdeauna că o perioadă ar trebui ca Gigi Becali să nu se mai implice. Sunt momente când jucători simt că se face acest lucru. Asta nu face altceva decât să știrbească din autoritatea antrenorului în vestiar. În ultima perioadă, jucătorii sunt foarte inteligenți, simt foarte imediat ce se întâmplă”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

„Să coboare Gigi Becali pe bancă”

Bun prieten cu patronul de la FCSB, Ilie Dumitrescu i-a lansat o provocare lui Gigi Becali: să își asume postura de antrenor al echipei.

„Domne, știi care ar fi următorul pas? Să coboare. Dacă tot își asumă chestia asta (n.r. - de a se implica la echipă), ar fi interesant să îl vedem și pe bancă”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

VEZI ȘI:

FCSB // UPDATE Antonio Conceicao nu s-a înțeles cu Gigi Becali! FCSB rămâne în continuare fără antrenor + reacția finanțatorului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.