Liga 1

EXCLUSIV FOTO Îl pierde Gigi Becali pe Constantin Budescu? Mijlocașul s-a antrenat azi alături de Astra Giurgiu

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 06 august 2019

Constantin Budescu (30 de ani), în prezent liber de contract după despărțirea de saudiții de la Al-Shabab, e aproape de o revenire în România. Momentan, Astra Giurgiu pare să fie în pole-position pentru serviciile sale. 

După ce luni seara a asistat la meciul Astra - FCSB 2-1, Budescu s-a antrenat în cursul zilei de azi cu echipa lui Dan Alexa. Mijlocașul a intrat pe teren îmbrăcat în echipamentul de antrenament al giurgiuvenilor. 

Avantajul Astrei în tentativa de a-l aduce pe Budescu pare să fie relația bună pe care fotbalistul o are cu patronul Ioan Niculae, dar și faptul că despărțirea fotbalistului de FCSB nu s-a produs în cele mai amiabile condiții. 

„Am vorbit cu Budescu. A zis că nu poate încă să vină. El a rupt unilateral contractul și trebuie să-i spună avocatul care sunt riscurile dacă vine la noi. El a zis că nu ne trădează. Cred că va veni la FCSB. Vedem în 5-6 zile” Gigi Becali, finanțator FCSB

„Sperăm să semneze și să refacem echipa cu care am luat campionatul. Mi-a zis că era între vestiare și nu știa unde să intre. Voi vorbi cu el acum. I-am spus oricum să vină după ce a reziliat contractul în Arabia. Și cu el s-au comportat foarte urât cei de la FCSB. Cred că va alege Astra” Denis Alibec, atacant Astra

Budescu, liber de contract

Rămas liber de contract după despărțirea de Al-Shabab, Constantin Budescu a asistat aseară la meciul de la Giurgiu, dintre fostele sale formații. „Budi” a evoluat la FCSB în sezonul 2017-2018, iar la Astra între 2011-2017, minus 6 luni în care a fost împrumutat în China, la Dalian Yifang. Cu giurgiuvenii, Budescu a câștigat titlul în sezonul 2015/2016.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.