Stranieri

George Pușcaș, aproape să semneze cu Reading » Când s-ar putea realiza transferul + ce sumă plătesc britanicii

Articol de Justin Gafiuc  —  Tuesday, 06 August 2019

George Pușcaș (23 de ani) e foarte aproape să semneze cu Reading, divizionară secundă din Anglia. Fotbalistul nu are șanse să continue la Inter, iar britanicii au intrat pe fir, fiind gata să achite 10 milioane de euro în schimbul românului.

Potrivit ultimelor informații obținute de GSP.RO, Pușcaș ar urma să semneze cu Reading, care e pregătită să achite suma de 10 milioane de euro. Echipa engleză, care a terminat pe locul 20 din 24 în ultimul sezon din Championship, e extrem de aproape să ajungă la un acord cu Inter, ultimele detalii urmând să fie puse la punct miercuri.

Atacantul care a impresionat la Europeanul de tineret, unde a înscris 4 goluri, a evoluat pentru Inter în turneul amical International Champions Cup, dar nu intră în vederile lui Antonio Conte pentru noul sezon din Serie A.

l-a vrut și birmingham

Reading nu e singura echipă din Anglia care și-a manifestat interesul pentru Pușcaș. Recent, Birmingham, tot o formație din Championship, și-a manifestat interesul pentru atacantul român.

3.000.000 €este cota lui George Pușcaș conform transfermarkt.de

Vezi și: TOTTENHAM - INTER 1-1, 3-4 la pen. // VIDEO George Pușcaș, ce păcat! Românul a ratat un penalty pentru Inter în superamicalul jucat la Londra

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.