Liga 1

"Peste Rapid"

Articol de Dana Surulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Căpitanul Ionel Ganea, care în meciul din tur l-a strîns de gît pe tuşierul Mudura, le-a transmis timişorenilor că mizează pe ei în meciul de azi

Ionel Ganea este marele absent al partidei din Giuleşti. Atacantul lui Poli este suspendat pentru cumul de galbene, avertismentul văzut în meciul cu Urziceni, considerat al 4-lea, ţinîndu-l departe de derby.

"Eu nu am fost informat de noul regulament, nu ştiam că risc să fiu suspendat, că se ia în calcul şi galbenul de la cartonaşul roşu", a reacţionat Ganea. "Îmi pare foarte rău că nu pot juca în Giuleşti dar cred că echipa va face un rezultat bun. O să fie greu, pentru că Rapid speră să mai cîştige campionatul, dar şi noi sperăm să jucăm într-o cupă europeană", a continuat căpitanul lui Poli, penalizat cu 16 etape după meciul din tur, cînd l-a strîns de gît pe tuşierul Mudura.

Ganea a explicat de ce mizează pe victoria Timişoarei în Giuleşti. "Rapidul nu este peste noi. Nu mi se par în forma aia lor, în care erau la finalul turului. Dacă e să ne uităm în lotul lui Poli sîntem vreo cinci foşti rapidişti şi cred că ne cunoaştem destul de bine adversarul. Rapid are într-adevăr nişte jucători care pot să facă diferenţa, dar cel mai în formă jucător de la ei mi se pare Coman. Am văzut ultimele meciuri ale lor şi cred că el i-a salvat de la catastrofă", a mai spus Ganea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.