Liga 1

Porumboiu, DEZLĂNȚUIT la adresa unor nume grele din arbitraj: "Au fost grup organizat pro-CFR!" + atac devastator la Balaj: „Să mulțumească Partidului”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 august 2019

Adrian Porumboiu s-a dezlănțuit la adresa numelor grele din arbitraj!

În articolul publicat astăzi de Gazeta Sporturilor, în care se redeschidea o dezbatere veche de mai mulți ani, CFR e sau nu protejată de arbitri, Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA și patron la FC Vaslui, a lansat o serie de acuzații extrem de dure, iar una dintre ele a fost:

"În perioada 2007-2012, în care a luat 3 titluri, luați statistica să vedeți câte meciuri a pierdut CFR cu cei 3: Balaj, Hațegan și Kovacs, care erau într-o gașcă pro-CFR".

Gazeta a prezentat palmaresul CFR-ului cu cei 3 la centru:

ARBITRU MECIURI ÎNFRÎNGERI
Hațegan 17 2
Balaj 14 3
Kovacs 6 0

După ce a văzut respectiva statistică, Porumboiu a reacționat:

"Statistica prezentată de Gazeta Sporturilor, că CFR a pierdut doar 5 meciuri din 37 cu celebrul trio Hațegan, Balaj, Kovacs, este edificatoare pentru a demonstra că cei trei au acționat ca un grup organizat.

Să pierzi doar de 5 ori din 37 de partide demonstrează în mod clar că cei 3 au pus umărul din greu la trofeele CFR-ului.

Ar fi la fel de interesant să vedeți în aceeași perioadă, 2007-2012, în care CFR a luat 3 campionate, cum arată statistica rivalelor CFR-ului tot cu cei 3 arbitri. Și mă refer la Vaslui, Timișoara, Rapid, Dinamo. Băieții lucrau inteligent și la indirecte!".

Balaj îl dă în judecată

Porumboiu s-a referit și la faptul că fostul central Cristi Balaj i-a transmis că îl va da în judecată.

"În privința somației lui Balaj, îi spun doar atât, să-l someze pe Paszkany, cu sau fără motiv sau pe cei de la Partid care l-au pus la antidoping, când, de fapt, vocația lui era pentru «submarine»", a spus Porumboiu.

Citește și:

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.