Liga Campionilor

CFR CLUJ - CELTIC 1-1 // NOTE GSP: 4 jucători ai campioanei au impresionat cu Celtic + cine a fost veriga slabă

CFR Cluj - Celtic // foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 august 2019

CFR Cluj a remizat cu Celtic Glasgow, scor 1-1, în prima manșă din turul III al preliminariilor Champions League. Returul va avea loc marțea viitoare, în Scoția. 

Patru jucători din garnitura campioanei s-au evidențiat în partida de aseară: Ciprian Deac, Bordeianu și Djokovic au avut evoluții impresionante la jumătatea terenului, câștigând majoritatea duelurilor cu scoțienii. Toți au primit 7, însă cea mai mare notă a fost primită de Mario Rondon.

Înlocuitorul lui George Țucudean a trecut peste startul sub așteptări de sezon, iar aseară a reușit o nouă evoluție solidă. A înscris golul clujenilor din minutul 28 și a fost cel mai bun om din atacul campioanei, primind nota 8. 

Cea mai mică notă din tabăra CFR-ului a fost primită de Luis Aurelio, cel care a greșit poziționarea la golul egalizator al lui Forrest din minutul 37.

James Forrest, autorul golului lui Celtic, a primit cea mai mare notă din echipa lui Neil Lennon: 8. Fostul dinamovist Elhamed a primit nota 7, israelianul contribuind la golul echipei sale.  

Vezi și: CFR CLUJ - CELTIC 1-1 // Dan Petrescu acuză arbitrajul: „Noi ne-am oprit și ei au marcat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.