Europa League

FCSB - MLADA BOLESLAV // Surpriză! Becali a anunțat cine preia rolul lui MM Stoica + pariu incredibil: „Vom fi la fel ca Ajax anul viitor!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 08 August 2019

FCSB - MLADA BOLESLAV // Înaintea meciului cu Mlada Boleslav din această seară, contând pentru turul III al preliminariilor Europa League, Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, a vorbit din nou despre plecarea de la echipă a directorului sportiv Mihai Stoica, dezvăluind ce mesaj le va transmite jucătorilor. 

FCSB - Mlada Boleslav se joacă azi, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro X. 

„Mihai era mai mult prietenul meu, dar nu a fost neapărat «general de război». Era de încredere pentru a-mi reda din «câmp» cum se prezintă armata, dar nu era general.

Îi voi lua locul lui MM și voi merge la echipă pentru a le spune jucătorilor ce trebuie să le spun. L-am întrebat pe Vînă cum poate face față la echipă din primul meci, iar alții nu pot Mi-a zis: «Nea Gigi, am zis să mă bucur de fotbal». Cică așa le spunea Hagi în vestiar. Mă voi duce și eu la jucători și le voi zice: «Bucurați-vă de fotbal!»

Am jucători tineri. Să se bucure de fotbal. Dacă nu-i bântuie emoția pe jucători, vom fi o echipă care va fi supriza din Europa. Vom fi la fel ca Ajax la anul!”, a declarat Gigi Becali, în direct la Pro X. 

Până să ajungă în grupele Europa League, FCSB ar mai avea de trecut două tururi. Azi, FCSB dă piept cu Mlada Boleslav, în turul III. Dacă trece de Mlada, FCSB va juca împotriva învingătoarei partidei Ventspils - Vitória Guimaraes, pe 22 și 29 august.

Vezi și: 

Gigi Becali, moment de sinceritate: „Nu vreau ca CFR Cluj să se califice! Am o invidie pe care nu pot s-o stăpânesc” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.