Campionate

Laurent Koscielny, fostul căpitan al lui Arsenal, atacat brutal de legendele „tunarilor”: „P**ă proastă”

Articol de Theodor Jumătate  —  Thursday, 08 August 2019

Laurent Koscielny, 33 de ani, ultimii nouă petrecuți la Arsenal, a semnat cu Bordeaux după ce a făcut grevă la clubul londonez.

Decizia lui Laurent Koscielny i-a luat pe toți pe nepregătite. Dintr-o dată, cel care era căpitanul lui Arsenal și care juca de nouă ani la „tunari” a refuzat să facă deplasarea în SUA cu echipa. A intrat în grevă. 

Stoperul în vârstă de 33 de ani nu a cedat până când nu a fost lăsat să plece. S-a întors în Franța, semnând cu Bordeaux, care a plătit numai 5,5 milioane de euro.

„Plecasem de acasă la 19 ani. Voiam să-mi închei cariera fericit, alături de ai mei”, a explicat Koscielny. Dar legendele lui Arsenal l-au pus la zid pentru modul în care a ales să se despartă de cel mai important club al carierei sale.

„Doare. O lipsă de respect incredibilă. Ar trebui să-ți fie rușine de ce ai făcut”, a comentat Ian Wright, în timp ce Lee Dixon a adăugat: „Cineva l-a sfătuit greșit. Dar, la un moment dat, trebuia să-ți treacă prin minte că nu e deloc o idee bună”. Încheind cu o jignire sub formă de hashtag: „P**ă proastă”. 

353 de meciuria jucat Koscielny la Arsenal în 9 ani (27 de goluri marcate)

VEZI ȘI:

Sané s-a accidentat grav la genunchi! Îl mai cumpără Bayern?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.