Liga 1

EXCLUSIV Scandal monstru în Bănie după transferul lui Bălașa! Ferreira refuză să semneze cu FCSB și e amenințat cu echipa a doua din L3

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 august 2019

Începe scandalul la Craiova! După ce Becali a anunțat că l-a transferat pe fundașul central portughez Tiago Ferreira (26 de ani) şi l-a dat la schimb craiovenilor pe stoperul Mihai Bălașa, intrat în colimatorul patronului după ultimele evoluții, situația a devenit una tensionată.

Mihai a ajuns ieri dimineață la Craiova și a fost prezent în tribune la meciul cu AEK din turul 3 preliminar al Europa League. După terminarea partidei de pe „Oblemenco”, fundașul a fost prezentat oficial pe siteul clubului. „Mihai Bălașa a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pentru o perioadă de 3 ani, plus opțiunea clubului pentru încă un an. Bun venit în familia Științei, Mihai! Suntem convinși că în cel mai scurt timp vei reveni și la echipa națională”, a fost mesajul postat de olteni pe Facebook.

În schimbul lui Bălașa (24 de ani), la FCSB trebuia să ajungă la schimb Tiago Ferreira! Doar că fundașul central portughez se opune cu desăvârșire acestei mutări.

Surse din cadrul clubului au dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că Ferreira i-a anunțat pe cei din echipă că nu vrea în ruptul capului să vină la București și să semneze cu vicecampioana României. Chiar dacă a fost anunțat că va avea probleme și probabil vor urma luni bune la echipa a doua a clubului în Liga 3, Ferreira nu s-a lăsat înduplecat și va accepta situația.

Ultimele discuții s-au purtat aseară la Craiova, dar situația nu se schimbase deloc. O nouă rundă de negocieri cu Ferreira e programată în următoarele ore.

Fundașul central portughez Tiago Ferreira de la CS Universitatea e cotat la 900.000 de euro și venit în Bănie în iulie 2017, de la Uniao Madeira, liber de contract. Tiago a jucat la toate naționalele de juniori ale Portugaliei și la U21, însă nu și la naționala de seniori.

„L-am luat pe Tiago Ferreira de la Craiova. Dacă vreau să facem schimb să-l dau pe Bălașa. Și am zis în secunda 1 că da. Jucătorii nu prea voiau să accepte, dar până la urmă au acceptat. Nu l-am văzut niciodată jucând pe Ferreira. Dacă e mai rău decât Bălașa, m-am păcălit” 
- Gigi Becali, patron FCSB, pe 7 august

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.