Liga 1

Se poate introduce a patra schimbare în meciurile de Liga 1? Răspuns ironic al lui Răzvan Burleanu pentru Mihai Teja: „O să-i fac cadou legile jocului”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 august 2019

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a comentat ironic sugestia lui Mihai Teja de a introduce o a patra schimbare în meciurile de Liga 1.

O să îi fac cadou legile jocului, fiindcă din păcate ele sunt stabilite de AIFAB şi avem o lege acolo care prevede foarte clar numărul de schimbări. Nu ţine de FRF numărul de schimbări la acest nivel competiţional. Răspunsul e că nu se poate. Sunt legi ale jocului pe care trebuie să le respectăm, dacă vrem să jucăm la nivel profesionist”, a declarat Răzvan Burleanu, conform TV Telekom Sport.

Zilele trecute, pornind de la subiectul regulilor U21, antrenorul lui Poli Iași, Mihai Teja, a solicitat FRF, verbal, introducerea unei schimbări în plus, pentru a nu da atâtea bătăi de căp antrenorilor. Tot mai mulţi tehnicieni s-au plâns de faptul că sunt nevoiţi să-şi facă planul de joc începând cu cei doi jucători U21, dar şi introducerea a alţi doi-trei jucători U21 pe banca de rezerve, fapt ce ar scădea performanţa echipei.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.