Liga 1

FCSB // VIDEO Vergil Andronache cere încă un transfer: „Da, mai avem nevoie de un jucător”

Articol de Vlad Nedelea, Cosmin Nistor (video)  —  sâmbătă, 10 august 2019

Vergil Andronache a susținut astăzi conferința de presă a celor de la FCSB dinaintea meciului cu FC Voluntari. Antrenorul vicecampioanei a vorbit despre transferul lui Andrei Marc de la Concordia Chiajna și cere în continuare întăriri.

  • FCSB - FC Voluntari e duminică, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

„Eu sunt aici să asigur continuitate. Ce va urma depinde de decizia patronului. Cei din club decid și despre preparatorul fizic. Locul din clasament nu e tocmai onorabil. Dar așa se întâmplă când te concentrezi pe mai multe competiții. Noi avem un lot bun numeric, dar problema au fost accidentările. Treptat, treptat, s-au accidentat foarte mulți.  

Suntem obligați să introducem din prima jucătorii transferați recent. Ne-am asumat lipsa relațiilor de joc. Ei sunt jucători foarte buni. Fotbalul este același.

Mai avem nevoie de un fundaș central. Sincer, nu știu care e situația lui Tiago Ferreira. Andrei Marc va face cu siguranță parte din lotul pentru meciul cu Voluntari”, a declarat Andronache într-o conferință de presă. 

Vezi și:

OFICIAL Gigi Becali a transferat un fost fundaș al lui Dinamo! Andrei Marc a fost prezentat astăzi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.