Liga 1

Marius Niculae nu crede că Mircea Lucescu va ajunge la FCSB: „Are ideile lui, greu să se înțeleagă cu Gigi Becali”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 august 2019

FCSB este în căutarea unui antrenor, iar patronul Gigi Becali visează să-l aducă pe Mircea Lucescu, 74 de ani, cel care a fost în vestiarul roș-albaștrilor înainte de meciul cu Mlada Boleslav, 0-0, din turul III al preliminariilor Europa League. (Detalii AICI)

Marius Niculae, fost atacant la Dinamo, a vorbit despre posibilitatea ca Mircea Lucescu să o preia pe FCSB și a explicat ce condiții ar trebui să îndeplinească un club din Liga 1 care ar dori să îl aducă la echipă.

„În România va fi destul de greu ca cineva să şi-l permită pe Mircea Lucescu! El are o anumită concepţie. Ţin minte că atunci când a venit la Rapid, la sfârşitul anilor 90, l-a obligat pe George Copos să aibă o bază, anumite condiţii. Eu zic că cine şi-l va permite va trebui să facă o investiţie majoră. 

Sincer, nu ştiu dacă s-ar putea înţelege cu Gigi Becali. Din ce văd, Gigi Becali este foarte căpos şi nu îl scoţi din ale lui. Iar Mircea Lucescu este un tip foarte inteligent, are o gândire pe termen lung. La majoritatea echipelor a stat pe termen lung şi a făcut proiect. Va fi destul de greu să se înţeleagă”, declarat Marius Niculae la TV Telekom Sport.

FCSB posedă deja o bază sportivă modernă la Berceni, însă patronul nu mai e dispus să investească sume importante în transferuri și salarii. Majoritatea jucătorilor aduși în această vară au venit gratis, în timp ce plafonul salarial a scăzut de la 20.000 de euro la 15.500.

În acest moment, FCSB este antrenată de Vergil Andronache, 48 de ani, fostul secund al lui Bogdan Andone.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.