Liga 2

Giuleștenii s-au văzut conduși după o bijuterie a lui Albu, dar au reușit să marcheze de trei ori în mai puțin de 15 minute

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Saturday, 10 August 2019

Rapid a obținut prima victorie din Liga 2, 3-1 cu Condordia Chiajna. Pe o căldură infernală suporterii rapidiști au ieșit din case și au luat-o agale spre arena din Regie. 

Au cântat din primul minut și n-au tăcut nici măcar la bijuteria absolut fabuloasă reușită de Albu. Ăsta chiar e gol de generic!

Era minutul 8 când fundașul central al Chiajnei a tras cu stângul o "rachetă" care l-a lăsat mască pe Drăghia. Un gol superb de la 30 de metri, plasat lângă bara din stânga. Pancu e un car de nervi, dar arbitrul Ovidiu Mazilu din Satu Mare le dă o mână de ajutor giuleștenilor.

"Centralul" acordă ușor 11 metri după o ținere de tricou a lui Dobrosavlevici asupra lui Labeau. Cătălin Hlistei (18) bate în forță, în stânga, și-aduce egalarea. Și ca să fie "cu de toate" Andrei Paliu îşi trimite mingea în propria plasă (23) de lângă același Hlistei.

Pancu și ai săi scapă de emoții înainte de pauză. Vlada (32) a făcut 3-1 din 8 metri după o respingere greșită a lui Greab.

Motoarele nu s-au mai turat după pauză, dar căldura a continuat să fie greu de suportat. Chiar și arbitrul a avut probleme în repriza a doua din cauza disconfortului termic. A dat patru pauze de hidratare pentru că altfel era imposibil.

Parcă se juca pe Rose Bowl-ul American. Pancone era lac din cap până-n picioare, dar a meritat sacrificiul. Prima victorie din L2 nu se uită prea rapid.

RAPID - CHIAJNA 3-1
Au marcat: Hlistei (18-pen), Paliu (23-aut), Vlada (32) / Albu (8)
Rapid: Drăghia - I. Voicu, B. Manole, Mallo, Demici (59 Pănoiu) - R. Lazăr, Jorza, Sefer - Labeau (19 Vlada), Drăghiceanu (68 Oanea), Hlistei. Antrenor: Daniel Pancu 
Chiajna: Greab - Paliu, Albu, Dobrosavlevici, Fota - V. Bărbulescu (73 Davigny), L. Ion, Ciucureanu (67 I. Păun) - P. Ivanovici, Bari, C. Neagu (46 R. Grădinaru). Antrenor: Laurențiu Diniță

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.